Het weer tijdens het 2OrangeOpen

Het weer tijdens ons 2OrangeOpen Toernooi heeft veel invloed op zowel de planning als de bezoekersaantallen. Er wordt dan ook geduimd voor een droge (en liefst zonnige) week. Velen zullen zich de meer dan aangename week van 2015 herinneren toen we 9 dagen droog en zonnig weer hadden.
Voor dit jaar lijken de websites die hierover gaan in dat opzicht steeds meer naar de optimistische kant over te hellen. Hoewel bij het KNMI nog wordt gesproken over (licht) wisselvallig zomerweer met temperaturen tussen de 20 en 25 graden is bij steeds meer websites te zien dat het droge weer aankomende week overheerst. De temperatuur lijkt gemiddeld rond de 22 graden uit te komen en hoewel we het niet onbewolkt houden zal het met een niet al te sterke wind aangenaam aanvoelen. We houden nog een paar slagen om de arm maar kijken met veel vertrouwen uit naar volgende week.